Live Live

Rijnmond HS in extremis naast SC Botlek

Gepubliceerd: Maandag 27 januari 2020 10:51

Rijnmond HS in extremis naast SC Botlek

Rijnmond HS en SC Botlek hebben de punten gedeeld door een eindstand van 2-2.

Regio - Rijnmond HS en SC Botlek hebben de punten gedeeld. In de 98e minuut zorgde een eigen doelpunt van Kevin Michilsen voor de 2-2. Rijnmond HS startte het duel furieus en scoorde na 8 minuten de openingstreffer. Lorenzo Kranenburg stuurde Justin Snijders weg en zijn schuiver liet Botlek-doelman Patrick de Zoete kansloos.

Tien minuten later is het al 1-1 als Jermaine van Pijkeren een vrije trap langs Boom schiet. Vlak voor de thee speelt Randy de Macker zich vrij om daarna het leer keihard in de bovenhoek te krullen.

Na de rust speelden beide ploegen erg slordig. Kansen waren schaars. De eerste kans in de tweede helft kunnen we pas noteren in de 70e als Randy de Macker nipt over schiet.

Het is wachten tot de 98e minuut als Michael Birnie de bal in de 16 slingert. Zijn voorzet vindt geen Hoogvliets hoofd maar het hoofd van de liggende Kevin Michilsen. De bal stuitert de goal in en het is 2-2. Blijdschap bij Rijnmond HS, woede bij SC Botlek. Terechte woede, want er ging een overtreding op Kevin Michilsen aan het doelpunt vooraf.

Scheidsrechter Mirjavanmard gaf geel aan Kevin Michilsen, Kevin Elfering, Bennie Blokland, Stef Oppong en Mike Kortsmit (SC Botlek) en aan Romeo Rommy en Mike van Haften (Rijnmond HS).

Deel deze pagina: