Live Live

Rock in de Kerk

Gepubliceerd: Maandag 14 oktober 2019 17:48

Rock in de Kerk

Rock in de Kerk is een groot succes gebleken in Noord-Holland, wisselende muzikanten leveren een bijdrage aan dit succes.

Hellevoetsluis - Rock in de kerk is een breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend. Met muziek van o.a. Otis Redding, Fleetwood Mac., The Beatles, The Doors, Queen tot aan Led Zeppelin en Ac/Dc.

Een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek. Met frontman Niels van der Gulik en zijn band met Erik Bogers op Hammond, Sjoerd Beunder op de Bas, Richard Heijerman Drums en Jos Kolenberg op de Elektrische Gitaar herleeft u oude tijden.

Rock in de Kerk is een groot succes gebleken in Noord-Holland. Wisselende muzikanten leveren een bijdrage aan dit succes. De voor velen bekende Hellevoetse muzikanten Richard Heijerman en Sjoerd Beunder leveren hier 27 oktober hun bijdrage om bij dit concert grijzende haren te laten glanzen.

De muziek is van alle tijden. Jong en ouder worden uitgedaagd om dit met elkaar te beleven. Aarzel niet…….kom……..laat je verrassen!

Kaarten á € 15,00 zijn verkrijgbaar via www.rockindekerk.nl. Plaats: Kerk aan de Ring, Ring 2, Hellevoetsluis, Zondag 27 oktober 2019. Aanvang: 15.30 uur.

Deel deze pagina: