Live Live

Rolstoelwandelen met bewoners Catharina Gasthuis

Gepubliceerd: Zondag 10 september 2023 08:49

Rolstoelwandelen met bewoners Catharina Gasthuis

De bewoners en wandelaars hadden het erg naar hun zin en dat alles maakte het een vrolijke stoet!

Brielle - Woensdag 30 augustus heeft een aantal enthousiaste mensen van de wandelclub Vierpolders en omgeving een mooie wandeling gemaakt met een achttal bewoners van het Catharina Gasthuis.

Om 10.00 uur was er een warm ontvangst met een kopje koffie of thee en om half elf vertrok het gezelschap met de acht enthousiaste bewoners in de rolstoel voor een wandeling van 4,5 km richting de Brielse Maas. Onderweg was er van alles te zien en te beleven, genietend van het buiten zijn, de mooie natuur, het zonnetje of leuke herkenbare plekken.

De bewoners en wandelaars hadden het erg naar hun zin en dat alles maakte het een vrolijke stoet. Om 11.45 uur arriveerde het gezelschap bij het Catharina Gasthuis en konden de bewoners terug naar hun kamer, wat gelukkig op tijd was voor de middagmaaltijd.

Deze activiteit willen ze twee keer per jaar doen en de volgende wandeling zal weer op woensdagmorgen volgend jaar in april zijn. Als u het leuk vindt bent u van harte welkom. Graag wel even aanmelden tegen die tijd bij Nel en Karin van der Valk nelvdvalk@hotmail.com of karinvandervalk25@gmail.com

De activiteit wordt mede georganiseerd door Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

Deel deze pagina: