Live Live

Rolstoelwandelen met het Catharina Gasthuis

Gepubliceerd: Zaterdag 04 mei 2019 23:23

Rolstoelwandelen met het Catharina Gasthuis

De bewoners en wandelaars hadden het erg naar hun zin en dat alles maakte het een vrolijke stoet.


Brielle - Woensdag 1 mei hebben 12 enthousiaste mensen van de wandelclub Vierpolders en omgeving een mooie wandeling gemaakt met een aantal bewoners van het Catharina Gasthuis uit Brielle.

Om 10.00 uur was er een warm ontvangst met een kopje koffie of thee en om half elf vertrok het gezelschap met 12 even enthousiaste bewoners in de rolstoel voor een wandeling van 4,5 km richting de Brielse Maas. Onderweg was er van alles te zien en te beleven, genietend van het buiten zijn en de mooie natuur werden er ook nog liedjes gezongen. De bewoners en wandelaars hadden het erg naar hun zin en dat alles maakte het een vrolijke stoet. Om 11.45 uur arriveerde het gezelschap bij het Catharina Gasthuis en konden de bewoners terug naar hun kamer. Wat gelukkig op tijd was voor de middagmaaltijd.

Deze activiteit willen we 2 keer per jaar doen en de volgende wandeling zal zijn op woensdagmorgen 30 oktober 2019. Als u het leuk vindt bent u van harte welkom. Graag wel even aanmelden tegen die tijd bij Nel en Karin van der Valk.

De activiteit wordt mede georganiseerd door Stichting 't Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

Deel deze pagina: