Live Live

Rommelmarkt Tinte: record opbrengst €26.949,81!

Gepubliceerd: Zaterdag 22 april 2023 09:09

Rommelmarkt Tinte: record opbrengst €26.949,81!

De vrijwilligers hebben hun best gedaan om alles voor een goede prijs te verkopen zodat er weer een zomerfeest gehouden kan worden in juli.

Tinte - De rommelmarkt in Tinte is weer gehouden op 8 april en het was een geweldige dag vol met tevreden bezoekers, vrijwilligers en onderhandelaars. Er waren kraampjes opgesteld op het terrein van ‘Ons Tintestein’ met allerlei spulletjes. Van oude boeken tot vintage kleding en antiek servies. Ook voor de bezoekers met lekkere trek was er keuze te over. Zo waren er onder andere oliebollen, poffertjes, wafels en patat te koop.

Er hing een gezellige sfeer op de markt. De weergoden waren hen goed gezind en ook het humeur van de aanwezigen was zonnig. Mensen waren aan het onderhandelen over de prijzen en het was leuk om te zien hoe blij mensen waren als ze een koopje hadden gescoord of een mooie prijs hadden gescoord bij het rad van avontuur. De vrijwilligers hebben anderzijds hun uiterste best gedaan om de spullen voor een goede prijs te verkopen zodat er weer een mooi zomerfeest gehouden kan worden in juli. Want de opbrengst van de Rommelmarkt gaat hiernaar toe. Dit jaar een nieuw record van €26.949,81.

Op zoek naar een leuke en gezellige dag waarop je veel nieuwe contacten op kan doen en mensen kan leren kennen in Tinte? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je bij Stichting Tinte 400 aan het juiste adres. Elk jaar vindt er in Tinte een grote rommelmarkt plaats en een Zomerfeest. Ze zoeken nog vrijwilligers die helpen bij hun evenementen dus schroom niet en geef je op via www.tinte.nl.

Deel deze pagina: