Live Live

Rondje Voorne ook voor wandelaars

Gepubliceerd: Woensdag 24 april 2019 12:56

Rondje Voorne ook voor wandelaars

Een evenement dat uniek is in zijn soort en prachtige mogelijkheden biedt om de natuur op Voorne eens van een andere kant te bekijken.

Voorne - 50 km... een uitdaging voor sololopers, die even een stap verder willen dan een marathon, voor duo's die zich de 50 km nog net niet toevertrouwen, maar natuurlijk ook voor teams die een sportief dagje uit op het mooie Voorne willen beleven! Wandelaars zijn ook dit jaar van harte welkom om aan de start te verschijnen.

Het parcours volgt de contouren van het eiland Voorne en biedt daarmee een aanblik op al het landschappelijk schoon dat dit eiland te bieden heeft. Er wordt grotendeels gebruik gemaakt van fietspaden en autoluwe dijkwegen. Het strand tussen Hellevoetsluis en Oostvoorne zorgt voor een zware onderbreking van maar liefst 10 km.

Rondje Voorne is, gezien het prachtige, zware, afwisselende parcours een uitdaging voor ultralopers. Echter, ook lopers die de korte afstanden prefereren komen tijdens Rondje Voorne aan hun trekken, want bij deelname in een team wisselen lopers en fietsers elkaar af. Op deze wijze krijgt de wedstrijd een estafettevorm en ieder team mag daarbij zijn eigen tactiek bepalen.

Inschrijven kan als sololoper, als duo, als team van 3 tot maximaal 8 personen of als wandelaar. Een sportieve vorm van teambuilding, maar ook een mooie manier om de familieband te versterken of om als vereniging eens met iets heel anders aan de slag te gaan.

Rondje Voorne de ideale voorbereiding voor teams die deelnemen aan de Roparun, wandelaars die in training zijn voor de Nijmeegse 4-daagse of andere sportieve uitdagingen.

Kortom, een evenement dat uniek is in zijn soort en prachtige mogelijkheden biedt om de natuur op Voorne eens van een andere kant te bekijken.

Beleef deze dag voor maar € 17,50 per persoon. Voor dit inschrijfgeld bieden wij je een veilige en goed gemarkeerde looproute, diverse ruim gesorteerde drinkposten onderweg, een functioneel loopshirt en een smakelijke verrassing op het einde van de loop. Met jouw deelname steun je voor € 5,00 Stichting Roparun.

Vragen kunnen gemaild worden naar rondjevoorne@voorneatletiek.com.

Schrijf je in via www.inschrijven.nl.
Gegarandeerd een functioneel loopshirt bij inschrijving voor 1 mei.

Deel deze pagina: