Live Live

Rotary Club ondersteunt Voedselbank Hellevoetsluis

Vrijdag 16 december 2022 15:57

Rotary Club ondersteunt Voedselbank Hellevoetsluis

De voorzitter van de Voedselbank Hellevoetsluis, Karen de Groot, en de penningmeester Bep Boogaards namen de cheque in ontvangst.

Hellevoetsluis/Brielle - Donderdag 8 december jl. heeft de Rotary Club Brielle-Voorne-Putten & Rozenburg een cheque ter waarde van € 1.500,= overhandigd aan de Voedselbank Hellevoetsluis.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank Hellevoetsluis, helpt de armste mensen in onze regio door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Om deze mensen van voldoende eten te kunnen voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.
‘Met onze donatie heeft de Voedselbank Hellevoetsluis extra financiële middelen omdat er steeds minder eten door bedrijven wordt weg gegeven en er steeds meer voedsel moet worden ingekocht’, aldus voorzitter RC Brielle Pieter van Klaveren.

De voorzitter van de Voedselbank Hellevoetsluis, Karen de Groot, en de penningmeester Bep Boogaards namen de cheque met genoegen in ontvangst.

Wilt u ook de Voedselbank Hellevoetsluis ondersteunen? Kijk op https://hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl

Deel deze pagina: