Live Live

RSK contractverlenging voor BCRS

Gepubliceerd: Dinsdag 14 juli 2020 19:20

RSK contractverlenging voor BCRS

BCRS mag het Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) nog 3 jaar organiseren.

Spijkenisse - Vrijdagavond 10 juli vond in de kantine van Badminton Centrum Ritte-Spijkenisse (BCRS) de ondertekening plaats van een contract voor de organisatie van een belangrijk toernooi voor BCRS, het Regio Senioren Kampioenschappen (RSK). BCRS mag dit toernooi nog 3 jaar organiseren.

Afgelopen vrijdagavond was het druk bij BCRS. Leden en introducees konden voor het eerst weer komen badmintonnen in sporthal Maaswijk en gebruik maken van een actie om gratis te badmintonnen. In de kantine was het bestuur van BCRS druk in gesprek met de gedelegeerde van Badminton Nederland Gert-Jan van der Lee, wethouder Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard en directeur Dimitri van Vliet van hoofdsponsor SVP Schoonmaak.

In de afgelopen vier jaar heeft BCRS het RSK toernooi georganiseerd en is het toernooi elk jaar gegroeid in deelnemers. Een belangrijk toernooi voor zowel BCRS als voor Badminton Nederland dus! Voorzitter Ron Vollenga dankte zowel Badminton Nederland voor het toekennen van nog eens drie RSK toernooien aan BCRS, als de gemeente Nissewaard voor hun betrokkenheid bij het toernooi. De voorzitter dankte verder de sponsors, waaronder de aanwezige hoofdsponsor SVP Schoonmaak voor de steun die nodig is om dergelijke toernooien te kunnen organiseren.

Na ondertekening van het contract kon de champagne ontkurkt worden om te proosten op een mooie samenwerking! Het eerstvolgende RSK toernooi voor de regio Zuid-West staat voor eind november gepland.

Deel deze pagina: