Live Live

Ruiterroute rond Oostvoornse Meer geopend

Gepubliceerd: Maandag 20 mei 2019 22:17

Ruiterroute rond Oostvoornse Meer geopend

De vrijwilligers van de stichting Ruiter- en Menroutes Westvoorne kijken tevreden terug op een geslaagde Enjoy The Ride!

Oostvoorne - Afgelopen zondag 19 mei was het zover voor Stichting Ruiter- en Menroutes Westvoorne: het rondje rond het Oostvoornse meer werd geopend door Wethouder Jorina de Jongh. Na de feestelijke opening konden de eerste deelnemers van start.

Er werd enthousiast gereageerd door de deelnemers die na afloop nog een goedgevulde goodiebag meekregen, mogelijk gemaakt door de fantastische sponsoren die de stichting een warm hart toedragen. Er moet nog veel gebeuren aan het mooie rondje ruiterpad rond het Oostvoornse meer om het nog mooier te maken. Dat zal gefaseerd gebeuren met samenwerking van gemeente Westvoorne, Het Zuid-Hollands Landschap en het Waterschap.

De vrijwilligers van de stichting Ruiter- en Menroutes Westvoorne kijken tevreden terug op een geslaagde Enjoy The Ride in ons mooie Westvoorne en hopen in de toekomst nog vaker zulke mooie ritten te kunnen organiseren. Hopelijk komen er nog meer mooie ruiterpaden bij waar we fijn en veilig over kunnen rijden!

Deel deze pagina: