Live Live

Rundfunk in De Stoep

Gepubliceerd: Zondag 05 januari 2020 14:25

Rundfunk in De Stoep

Na Wachstumsschmerzen zijn de heren terug in het theater met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Spijkenisse - Op donderdag 16 januari en vrijdag 17 januari 2020 is om 20.15 uur Rundfunk te zien in Theater De Stoep. Dit duo (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018.

Dit seizoen komen de heren terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei. Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Foto: Mark Engelen

Deel deze pagina: