Live Live

Samenwerking LINQ Media & Botlek TV

Woensdag 21 juni 2023 13:29

Samenwerking LINQ Media & Botlek TV

LINQ Media en Botlek TV gaan met ingang van heden een samenwerking aan.

Regio - Botlek TV produceert al enkele jaren video’s met nieuws, informatie uit de regio en mini-documentaires die zij op hun eigen platform publiceren.

LINQ Media is sinds 2017 de streekomroep van Voorne-Putten en vindt het vanuit die hoedanigheid belangrijk om de inwoners van het eiland te voorzien van nieuws en informatie. Vanuit dit perspectief gaat de omroep graag samenwerkingen aan met andere initiatieven en media-organisaties. Met de samenwerking willen LINQ Media en Botlek TV de krachten bundelen en de inwoners van Voorne-Putten voorzien van nog meer nieuws en informatie uit hun eigen streek.

Voormalig chef alarmcentrale en supervisor van de brandweer regio Rotterdam-Rijnmond Roel van Deursen en politiewoordvoerder, columnist en auteur Joop van der Hor van Botlek TV zullen voor LINQ Media op pad gaan om korte nieuwsitems en documentaires te maken over diverse onderwerpen welke binnen de regio Voorne-Putten spelen. De reportages van Joop en Roel zullen vanaf deze maand te zien zijn op de kanalen van Botlek TV en LINQ Media.

Heb je zelf nog tips voor items van LINQ Media en Botlek TV? Stuur deze dan vooral door naar de redactie door een mail te sturen naar redactie@linqmedia.nl.

Deel deze pagina: