Live Live

Scagha'66 - OACN Boys eindigt in 6-0

Gepubliceerd: Maandag 26 september 2022 08:40

Met goed gevarieerd positiespel en snelle uitbraken wist Scagha het OACN heel lastig te maken.

Spijkenisse - Vrijdag stond voor OACN de verre uitwedstrijd tegen Scagha op het programma. Scagha dat vorig jaar net promotie naar de 1e klasse misliep, was de hele wedstrijd de betere tegenstander. Met goed gevarieerd positiespel en snelle uitbraken wist Scagha het OACN heel lastig te maken. Met rust stond er dan ook al een 3-0 voorsprong voor Scagha op het scorebord. OACN dat af en toe wel wat kansen afdwong, wist deze niet te benutten.

In de 2e helft wist OACN bij vlagen Scagha goed onder druk te krijgen, maar desondanks wist Scagha een aantal keer goed uit te breken. De eindstand werd uiteindelijk 6-0 een leerzame wedstrijd voor OACN. Volgende week nemen zij het thuis op tegen OS Lusitanos.