Live Live

Schrijvers Online

Gepubliceerd: Vrijdag 13 november 2020 15:26

Schrijvers Online

Schrijfster Susan Smit geeft op donderdag 26 november om 19.30 uur een online interview.

Spijkenisse - Bibliotheken ontvangen schrijvers online! Omdat november vanwege Nederland Leest in het teken staat van familiegeschiedenis geeft schrijfster Susan Smit op donderdag 26 november om 19.30 uur een online interview.

Susan Smit beschrijft in haar nieuwe historische roman 'Tropenbruid', die dit jaar verscheen bij uitgeverij Lebowski, het levensverhaal van weesmeisjes Anna. Op een dag reageert Anna op een advertentie waarin een ambtenaar in Nederlands-Indi√ę een echtgenote zoekt. Eenmaal in Batavia ontdekt ze al snel dat haar huwelijk met de starre Willem niets anders is dan een dekmantel voor carri√®regekonkel, geheime liefdes en verzwegen familieverbanden. Carolien van Egmond gaat met Susan in gesprek over het grote verhaal dat achter deze ogenschijnlijke kleine geschiedenis schuilgaat. Na dit interview kunnen deelnemers ook zelf vragen stellen aan de auteur.

Smit is schrijver, columniste en veelgevraagd spreekster. Voor de historische roman 'Vloed' ontving ze lovende kritieken en brak ze door bij het grote publiek. Momenteel werkt ze aan een volgende historische roman die gepland staat voor mei 2021.

Dit is alweer de laatste online ontmoeting die Bibliotheek de Boekenberg samen met andere bibliotheken en Probiblio organiseert. Alle interviews zijn terug te kijken op www.bibliotheekdeboekenberg.nl

Deel deze pagina: