Live Live

Sea Sound Bigband

Gepubliceerd: Dinsdag 04 juni 2019 11:16

Sea Sound Bigband

Even er lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie in Hellevoetsluis!

Hellevoetsluis - Zaterdag 8 juni klinkt de unieke sound van de Sea Sound Bigband in het brandweermuseum. Vanaf 19.30 uur laten de muzikanten onder leiding van Rob Catlender hun specifieke sound horen.

Bekende Bigband muziek met een eigen tintje maakt de Sea Sound Bigband uniek. De muziek klinkt door het arrangement van muzikaal leider Rob Catlender net even anders. Bigband muziek in een ander jasje. Niet alleen de muziek van Glenn Miller en Count Basie, die nog steeds gekoesterd wordt, maar er is zoveel meer. Want ook pop, funk, latin, swing, zelfs rap staan op het repertoire.

Even er lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie. Weer of geen weer, het concert gaat altijd door. Bij mooi weer is het binnenplein bij dit museum een schitterende locatie om de orkesten een plekje te geven. Is het weer wat minder, dan gaan de deuren van het Brandweermuseum verder open en zoeken muzikanten en bezoekers een plaatsje in het museum. U komt dus nooit voor niets, er is altijd muziek en ..… de concerten worden gratis aangeboden.

Na dit concert volgen er nog een aantal; op 15 juni de muziekvereniging Voorne en Putten, 22 juni het dagorkest Voorne en Putten, 6 juli de muziekvereniging Sempre Crescendo en op 13 juli komt de Sir Ollivers Band uit Den Bommel de serie afsluiten. Alle concerten beginnen om19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur en ….. ze zijn allemaal gratis toegankelijk!

Deel deze pagina: