Live Live

Servicepunt Metro Spijkenisse officieel geopend

Gepubliceerd: Dinsdag 09 april 2019 18:29

Servicepunt Metro Spijkenisse officieel geopend

Naast samenwerking op het vlak van klantenservice en verkeersleiding is nu ook een gezamenlijk servicepunt toegevoegd aan de dienstverlening.

Spijkenisse - Op het metrostation van Spijkenisse Centrum kunnen reizigers tegenwoordig terecht met vragen over en tickets voor het openbaar vervoer in het bedieningsgebied van de RET in de regio Rotterdam én dat van EBS in Voorne-Putten. Wethouder Igor Bal opende dinsdag 9 april het nieuwe servicepunt.

Sinds december 2018 verzorgt EBS het openbaar vervoer in Voorne-Putten en Rozenburg. Aangezien de meeste reizigers uit deze regio doorreizen met de metro, was het een logische keuze voor EBS om nauw samen te werken met RET. Naast samenwerking op het vlak van klantenservice en verkeersleiding is nu ook een gezamenlijk servicepunt toegevoegd aan de dienstverlening.

Reizigers in Voorne-Putten en Rozenburg die prijs stellen op persoonlijke service kunnen die weer in de regio vinden. Het servicepunt is maandag t/m vrijdag geopend tussen 9 en 17 uur. In het weekend en op feestdagen is het gesloten. Reizigers kunnen er terecht voor vragen over het openbaar vervoer van EBS, RET en meer.

Deel deze pagina: