Live Live

Show Your Talent een daverend succes!

Gepubliceerd: Woensdag 02 november 2022 14:50

Show Your Talent een daverend succes!

13 acts deden dit jaar mee en samen zorgden ze voor een super gevarieerd programma.

Brielle - Zondag 30 oktober was het dan zo ver! Dé talentenshow van de regio waar iedereen met een talent kon schitteren vond plaats in het BREStheater en het was een daverend succes!

De grote winnaar van Show Your Talent is Noa Maria! De jury bestaande uit Marjolijn Breuring, Amber van Opijnen en MC Jolla waren unaniem in het toekennen van de hoofdprijs aan Noa Maria met haar kleinkunst act, waardoor zij de prijs ter waarde van €1000,- mocht ontvangen. ‘Met de €1000,- zou ik meteen de studio induiken, ik zou dan echt hele gave nummers kunnen opnemen wellicht een EP uitbrengen’, aldus Noa Maria. De twee aanmoedigingsprijzen ter waarde van €250,- in de verschillende leeftijdscategorieën gingen naar de 9- jarige pianist Riff Arkenhout en de 17- jarige zangeres en multi-instumentalist, Nadia.

13 acts deden dit jaar mee en samen zorgden ze voor een super gevarieerd programma. Het was een spectaculaire middag waarin de jury voor een uitdaging stond met deze fantastische acts in zoveel verschillende disciplines.

De dansgroep van Confi-Dance en het Rio Demoteam vulden het podium met twee wervelende shows. Het dansduo de Kitkatjes lieten een eigen bedachte choreografie zien. Het publiek kon genieten van eigen geproduceerde nummers van Jimster, prachtige zang van Jessica Amber met haar Ukelele, Lizemijne en Cheryl. Met de afsluitende act van DJ Bradley Q ging het publiek uit z’n dak! De show werd gepresenteerd door Dewi Neleman en werd geproduceerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle, Stichting Push en Stichting Brielle 2022 met fantastische productionele ondersteuning van singer songwriter Faure Verbrugge. De techniek werd gedaan door Sander Mierop en de onvolprezen Jan en de zaalvrijwilligers. Voorafgaand aan de talentenshow waren er coaching lessen van Brandon Taylor en Joke Bode om de deelnemers te ondersteunen bij hun podiumpresentatie. Wat een fantastische middag in BREStheater en wat een talent loopt er rond in de regio! Zeker is dat er volgend jaar een nieuwe editie komt, Voorne aan Zee breed.

Foto: Niels Braal

Deel deze pagina: