Live Live

Sinterklaas ontdekt wandeleiland Voorne-Putten!

Gepubliceerd: Vrijdag 18 november 2022 11:02

Sinterklaas ontdekt wandeleiland Voorne-Putten!

Alle belevenissen van de Sint kun je volgen via Instagram of Facebook @opvoorneputten. 

Nissewaard - Sinterklaas was erg onder de indruk van zijn intocht in Hellevoetsluis. Heel Nederland heeft een kijkje gekregen in de prachtige vesting met zijn rijke maritieme historie. Maar de Sint wist, Voorne-Putten heeft meer te bieden. Hij dacht, wat de 5 ‘wandel’ influencers kunnen, kan ik ook. Sint stapt in de schoenen van de ‘wandel’ influencers en gaat Nissewaard ontdekken. Hij mag langs bij de bibliotheek de Boekenberg, Theater de Stoep en beklimt de treden van de uitkijktoren in de Beningerslikken.

Sinterklaas weet als geen ander dat 90% van de consumenten aanbevelingen vertrouwd van ‘mensen zoals jij en ik’. Hij kiest de wandelroute ‘Stad & Park’ in Spijkenisse uit en maakt een uitstapje naar een ander mooi natuurgebied. Net als de 5 ‘wandel’ influencers die in september en oktober Voorne-Putten hebben ontdekt, zal de Sint al zijn ervaringen en tips delen met mooie foto’s en video’s via Instagram en Facebook. Ook heeft de Sint zijn ervaringen omgezet tot een inspirerende blog.

De Boekenberg bestaat dit jaar 10 jaar, dat is net zo’n feestje als het Sinterklaasfeest. In de bibliotheek is een mooie Sinterklaas hoek gecreëerd met allemaal verschillende boeken om het Sinterklaasfeest alvast in huis te halen. Ook Theater de Stoep besteedt veel aandacht aan het feest. Alle kinderen vanaf 2 jaar kunnen naar het ‘Sinterklaasfeest van Fien en Teun’. Sinterklaas nam alvast een kijkje in de grote zaal en heeft de iconische paarse stoelen alvast goed gekeurd.

Nieuwsgierig? Alle belevenissen van de Sint kun je volgen via Instagram of Facebook @opvoorneputten. Naast de locaties die uitgelicht zijn, zijn er ook wat Sinterklaas-inkoop-tips verstopt in het blog op de website.

Deel deze pagina: