Live Live

Sinterklaascadeaus ingezameld voor de Voedselbank

Gepubliceerd: Vrijdag 06 november 2020 18:03

Sinterklaascadeaus ingezameld voor de Voedselbank

De gezinnen kunnen zelf bepalen wanneer de cadeaus aan de kinderen worden uitgedeeld.

Spijkenisse - Roxanne uit Spijkenisse heeft de afgelopen tijd meer dan 500 cadeaus verzameld met een inleveringsactie voor de kinderen van de voedselbank. De cadeaus zijn bedoeld voor de kinderen van de Voedselbank, zodat zij tijdens de Sinterklaas-periode ook een cadeau in hun schoen kunnen krijgen.

Roxanne: 'Ik heb het vooral georganiseerd om mijn kinderen te laten zien dat niet iedereen in Nederland het zo goed heeft als wij'. De actie werd groots opgepakt door de bewoners van de wijk De Elementen in Spijkenisse en er kwamen diverse cadeaus binnen voor de kinderen.

'Mensen kwamen echt met tassen vol met nieuw speelgoed en snoepgoed voor de kinderen', zo laat Roxanne weten. Er zijn ruim 300 kinderen bij de voedselbank in Spijkenisse die hierdoor een leuk cadeau krijgen in de periode van Sinterklaas.

Roxanne gaat zelf helpen met het verdelen van de cadeaus onder de gezinnen van de Voedselbank Spijkenisse en daarna kunnen de gezinnen zelf bepalen wanneer de cadeaus aan de kinderen worden uitgedeeld.

Mensen die ook de Voedselbank in Spijkenisse en omstreken willen helpen, kunnen terecht op de website van de Voedselbank: www.voedselbankspijkenisse.nl/

Deel deze pagina: