Live Live

Sk8te Lite brengt ouderwetse skateavonden terug

Gepubliceerd: Zondag 18 augustus 2019 14:31

Sk8te Lite brengt ouderwetse skateavonden terug

Sk8te Lite wordt gehouden in de maand september en is voor iedere skater die ongeveer 10 km kan skaten.

Spijkenisse - In september gaat 4 weken lang elke donderdagavond de skate-avond plaats vinden in Spijkenisse! Deze avonden worden weer helemaal zoals het was: Een heerlijk rondje skaten, met een DJ op een muziekwagen ervoor de straten verkennen. Sk8te Lite moet weer het ouderwetse ‘rondje skaten’-gevoel gaan geven.

VVCS gaat met het organiseren van Sk8te Lite terug naar hoe het hoort te zijn: Elke week gezellig met elkaar een rondje skaten, halverwege een gezonde versnapering en flesje water en alles onder begeleiding van een DJ, verzorgd door LINQ. De jaarlijkse traditie van een rondje skaten blijft hiermee in Spijkenisse behouden.

Op de donderdagavonden 5 en 19 september vertrekt de tocht vanaf Winkelcentrum Akkerhof, 12 en 26 september vanaf Winkelcentrum Waterland. Om 19.00 uur wordt er gestart en iedereen is uiterst 21.00 uur weer terug. De tocht vindt buiten de schoolvakantie plaats, zodat zoveel mogelijk skateliefhebbers mee kunnen doen. De tocht is vrij toegankelijk en kost niets. Skaters kunnen aansluiten en hoeven zich niet vooraf in te schrijven.

Sk8te Lite is voor iedere skater die ongeveer 10 km kan skaten. Het tempo is rustig. Skaters onder de 12 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene mee te doen. Hou de facebook-pagina Sk8teLite in de gaten voor de laatste updates omtrent de tochten. De tochten worden georganiseerd en beveiligd door de vrijwilligers van VVCS: Vrijwillige Verkeersregelaars Centrale Spijkenisse.

Deel deze pagina: