Live Live

SKS Alles Kids voor het goede doel!

Gepubliceerd: Woensdag 23 januari 2019 12:41

SKS Alles Kids voor het goede doel!

Linda van der Stelt heeft, uit naam van SKS Alles Kids, een cheque overhandigd aan een ambassadeur van de LINDA.Foundation. 

Spijkenisse - Kinderopvang SKS Alles Kids heeft het afgelopen jaar geld ingezameld voor een prachtig doel en wel de LINDA.Foundation. De LINDA.Foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor Nederlandse (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Alle ingezamelde bedragen gaan 100% naar de gezinnen! De overheadkosten worden volledig door de Foundation zelf betaald.

Kinderen die in armoede leven, kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn. Omdat ze zelden iets nieuws aan hebben, worden de kinderen soms op school gepest. Wanneer hun ouders boos of verdrietig zijn, voelen sommige kinderen zich schuldig. De iets oudere kinderen zoeken vaak een baantje en kopen van het geld dat ze daarmee verdienen eten of extraatjes voor hun ouders.

Deze gezinnen wil de LINDA.Foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

SKS Alles Kids draagt dit doel een warm hart toe en heeft met ouders, kinderen en medewerkers geld ingezameld door het organiseren van allerlei activiteiten. Denk aan een lampionnenoptocht, knutselwerkjes, sponsorlopen etc. Het geld dat zij hebben ingezameld zal worden gebruikt om gezinnen met kinderen te ondersteunen die wonen in Albrandswaard, Barendrecht, Leidschenveen, Nootdorp en Spijkenisse. Dit zijn de plaatsen waar zij opvang aanbieden.

Eindbedrag maar liefst 5.000 Euro!
Linda van der Stelt heeft, uit naam van SKS Alles Kids, een cheque overhandigd aan een ambassadeur van de LINDA.Foundation, Helena van Hes. Zij was onder de indruk van het ingezamelde bedrag. “Met dit geld kunnen we veel gezinnen in Nissewaard blij maken met een mooi cadeau. Heel fijn om te zien dat SKS Alles Kids zich met alle medewerkers, ouders & kinderen heeft ingezet voor dit goede doel”, aldus Helena.
De uitreiking vond plaats tijdens het Mama Café in Spijkenisse.

Deel deze pagina: