Live Live

Slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

Donderdag 24 februari 2022 13:18

Slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

Wil je er graag fysiek bij zijn, meld je dan aan door een gratis kaartje te bestellen via de kassa of website van de bibliotheek.

Nissewaard - Om een weloverwogen keuze te kunnen maken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van Nissewaard organiseert Bibliotheek de Boekenberg op zaterdag 12 maart van 14.00 tot 15.30 uur een slotdebat waarin de politieke partijen die actief zijn binnen de gemeente hun standpunt rondom belangrijke thema’s als wonen, veiligheid, bereikbaarheid, zorg en welzijn zullen toelichten. Suzanne Mulder, bekend als presentatrice van RTV Rijnmond, leidt het gesprek.

Op 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een belangrijk moment voor alle inwoners van Nissewaard, want met hun stem kunnen zij de richting van het stadsbestuur medebepalen. Het slotdebat in de Boekenberg zal de inwoners van Nissewaard helpen een weloverwogen keuze te maken. Het debat is vanuit huis te volgen via een livestream op het YouTube-kanaal van Bibliotheek de Boekenberg. Er is ook een beperkt aantal plekken in de zaal beschikbaar. Wil je er graag fysiek bij zijn, meld je dan aan door een gratis kaartje te bestellen via de kassa of website van de bibliotheek.

De volgende partijen nemen deel aan het debat: ONS, PvdA Nissewaard, VVD, Nissewaard Lokaal, PVV, CDA Nissewaard, Christen Unie-SGP, Jong Nissewaard, Voor Nissewaard, GroenLinks, Belang van Nissewaard.

Deel deze pagina: