Live Live

Sluiting ABN AMRO kantoor in Brielle

Vrijdag 15 december 2017 13:10

Sluiting ABN AMRO kantoor in Brielle

De medewerkers van het kantoor Brielle zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt.

Brielle - Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Steeds vaker gebruiken ze de webcam, telefoon, chat of e-mail. Als gevolg hiervan loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook in Brielle is dat het geval.

Inmiddels is het gebruik door klanten van de diensten van het kantoor aan de Nobelstraat 43 in Brielle zelfs zo sterk afgenomen, dat ABN AMRO heeft besloten op 22 maart 2018 het kantoor te sluiten. Er blijft wel een geldautomaat voor opnamen en stortingen achter aan de Nobelstraat.

Klanten van het kantoor Brielle worden binnenkort ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op een ander kantoor, zoals aan het Bruggehoofd 2 in Hellevoetsluis. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van het kantoor Brielle hebben ook de mogelijkheid om op een kantoor bij hun in de buurt uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

De medewerkers van het kantoor Brielle zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt. De huur van het kantoorpand wordt opgezegd.

Deel deze pagina: