Live Live

SMC met vlag en wimpel geslaagd voor NIAZ accreditatie

Gepubliceerd: Vrijdag 20 december 2019 12:01

SMC met vlag en wimpel geslaagd voor NIAZ accreditatie

Inwoners van Voorne Putten en omstreken kunnen vijf dagen in de week behandeld worden in Spijkenisse Medisch Centrum.

Nissewaard - Met een uitzonderlijk hoge score heeft Spijkenisse Medisch Centrum (SMC) de NIAZ accreditatie behaald. De NIAZ accreditatie is een belangrijk keurmerk voor zorginstellingen om aan te tonen dat kwalitatief goede zorg wordt geleverd. Patiënten kunnen ervan uitgaan dat de zorg in Spijkenisse Medisch Centrum veilig en verantwoord is en dat steeds weer wordt bekeken hoe de zorg kan worden verbeterd.

Volgens het bestuur van NIAZ mag SMC trots zijn op het behalen van het keurmerk. “In Spijkenisse Medisch Centrum zijn medewerkers veerkrachtig, betrokken bij kwaliteit, voeren verbeteringen door en kijken vooruit”, aldus Ellen Joan van Vliet. “Vooral de goede zorg rondom de oncologische patiënten, de uitstekende zorg voor medische apparatuur en de visie, strategie en uitvoering van de spoedpoli verdienen een compliment.”

Ook voorzitter raad van bestuur van Spijkenisse Medisch Centrum Paul van der Velden is trots. ‘We zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de NIAZ accreditatie. Dat hebben we met zijn allen voor elkaar gekregen. Spijkenisse Medisch Centrum is een kwalitatief goede organisatie die financieel gezond is. We gaan de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Deel deze pagina: