Live Live

Snertmiddag museumwoning

Gepubliceerd: Woensdag 26 februari 2020 09:17

Snertmiddag museumwoning

In de museumwoning kan, naast de normale zestigerjareninventaris, ook de wisselexpositie “Spelen……..da’s leuk” worden bekeken. 

Spijkenisse - Op zondagmiddag 1 maart 2020 vindt van 13.00 tot 15.00 uur bij de museumwoning “Back to the Sixties” aan de Eikenlaan 37A (in het wooncomplex de Serreburgh) te Spijkenisse de snertmiddag van dit jaar plaats. Op deze snertmiddag kan worden genoten van een goede kop erwtensoep met bijlage, welke wordt geserveerd in de serre van de Serreburgh en de prijs bedraagt, inclusief de entree voor bezoek aan de museumwoning, slechts € 3,== per persoon.

In de museumwoning kan, naast de normale zestigerjareninventaris, de wisselexpositie “Spelen……..da’s leuk” worden bekeken. De expositie geeft een beeld van speelgoed waarmee in de zestiger jaren van de vorige eeuw werd gespeeld. Zoals voor jongens bijvoorbeeld bouwdozen, Meccano, Lego, autootjes en een elektrische trein en voor de meisjes fornuisjes, winkeltjes, Barbies, poppen(-wagens) en een poppenhuis. Voorts maken puzzels en beperkt buitenspeelmateriaal, zoals stepjes, de hoela hoep en stelten, deel uit van de expositie.

De museumwoning is elke zaterdag - en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 16.30 uur. De entree bedraagt slechts € 1,== en kinderen zijn gratis.

Bezoek buiten de openingstijden met minimaal 4 personen kan op afspraak en een arran-gement met koffie/thee met gebak en een lunch is ook mogelijk. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Evert Zoomer, via e-mail e.zoomer@kpnmail.nl of telefonisch 0181-621658.

Deel deze pagina: