Live Live

Sound Waves behaalt 4e plaats op NK!

Gepubliceerd: Vrijdag 05 april 2019 19:19

Sound Waves behaalt 4e plaats op NK!

Sound Waves heeft met 8 nieuwe leden onder leiding van dirigente Nicky Salt een geweldige prestatie geleverd!

Hellevoetsluis - Sound Waves, het enthousiaste dames barbershopkoor uit Hellevoetsluis heeft zaterdag 30 maart in Veldhoven meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen Holland Harmony. Dit kampioenschap wordt om de twee jaar gehouden en Sound Waves was wederom van de partij.

Sound Waves heeft met 8 nieuwe leden onder leiding van dirigente Nicky Salt een geweldige prestatie geleverd. Met 2 nieuwe songs heeft Sound Waves een verbetering in het resultaat op het onderdeel zingen laten zien (3e plaats) ten opzichte van 2 jaar geleden. Overall hebben ze de 4e plaats bemachtigd met een score van 77,8%. Deze score is naast het zingen opgebouwd uit de onderdelen performance en muzikaliteit.

De Holland Harmony organisatie vond tevens dat Sound Waves de Riet Kosterman Trophy verdiende. Deze wisseltrofee is een aanmoedigingsprijs, welke wordt toegekend aan een koor of kwartet, waarvan men denkt dat ze qua performance op de goede weg zijn, maar met extra coaching grote stappen kunnen maken. Deze uitdaging gaat Sound Waves natuurlijk aan! Over twee jaar schitteren ze weer op dit podium!

Als u denkt dit is ook wat voor mij, kom dan een keer naar de repetitie in Hellevoetsluis op woensdagavond. Sound Waves bestaat nu uit 27 vrouwen uit heel Voorne-Putten, en zelfs daarbuiten. Als u een keertje hun enthousiasme wilt meebeleven meldt u zich dan aan via pr@soundwaves.nl. U kunt hen ook volgen via Facebook of kijk op hun website www.soundwaves.nl

Deel deze pagina: