Live Live

Spannende verhalen op het Vertelfestival

Gepubliceerd: Maandag 29 juli 2019 23:57

Spannende verhalen op het Vertelfestival

De eindvertelling wordt verzorgd door Pauline Seebregts, een professioneel vertelster. 

Brielle - Op zaterdag 3 augustus kunt u in de binnenstad van Brielle weer luisteren naar spannende, verrassende en ontroerende verhalen! Om 11.45 uur wordt het vertelfestival ingeluid met een presentatie van alle vertellers. De eerste verhalen beginnen om 12.30 uur.

De locaties zijn de tuinen van de RK kerk aan de Venkelstraat, het schoolplein van het Geuzenschip, de Catharijnekerk en een tuin aan de Kaatsbaan. Er is ook een speciale locatie voor de jeugd: de klokkenzolder van de Sint Catharijnekerk. Daar vertellen Anouk en Roy een spannend sprookje. Daarna krijgen de kinderen een rondleiding op de klokkenzolder door de mensen van het Klokkenluidersgilde en mogen ze zelf ook voor een keer zelf de klokken luiden.

De eindvertelling wordt verzorgd door Pauline Seebregts. Een professioneel vertelster met een warme en expressieve manier van vertellen. Zij werd in 2017 verkozen tot Vertel-ambassadeur van Nederland en Vlaanderen.

Overal in stad zijn flyers te verkrijgen waarop de locaties en tijden staan aangegeven. Op zaterdag worden die ook op straat verspreid. Alle locaties zijn duidelijk aangegeven met banners. De toegang is overal gratis.


Zie ook www.cultuurwebbrielle.nl

Deel deze pagina: