Live Live

Spannende wedstrijd Olympia E2 – KCR E5

Gepubliceerd: Maandag 14 januari 2019 14:09

Spannende wedstrijd Olympia E2 – KCR E5

Olympia E2 is na deze spannende wedstrijd van afgelopen zaterdag nog volop in de race voor het kampioenschap!

Spijkenisse - Op zaterdag 12 januari stond er een spannende wedstrijd op het programma voor Olympia E2. Olympia is ongeslagen koploper met 6 punten uit 3 wedstrijden. Zij worden op korte afstand gevolgd door KCR die 6 punten uit 4 wedstrijden heeft. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden!

De wedstrijd was inderdaad ook vanaf het begin spannend en helaas werd de score in de 7e minuut geopend door de bezoekers. Olympia vocht terug, maar de gecreëerde kansen gingen er helaas niet in. Bij een moment van balverlies door Olympia maakte KCR de 0-2. Ondanks dat Olympia veel balbezit had, was het benutten van de kansen nog steeds lastig. De bezoekers verdedigden goed en wisten de kansen wel af te maken, maar bij een 0-4 stand wist Olympia gelukkig wel een strafworp te benutten, wat de ruststand op 1-4 bracht.

Na rust kwam Olympia iets meer op dreef, al bleef het lastig om te scoren. Na een mooi afstandsschot en een strafworp stond er een 3-4 stand op het scorebord. De spanning was weer terug in de wedstrijd!

KCR nam weer iets meer afstand door de 3-5 te maken, waarna de score heen en weer ging. 4-5, 4-6, 5-6 en de eindstand 5-7 bracht de spanning in deze competitie weer terug. KCR heeft de koppositie overgenomen maar heeft evenveel verliespunten als Olympia, welke 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Olympia E2 is dus nog volop in de race voor het kampioenschap!

Deel deze pagina: