Live Live

Speciaal voor mij voor jonge mantelzorgers

Zondag 06 augustus 2023 16:20

Speciaal voor mij voor jonge mantelzorgers

De Brusjescursus is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die wonen in de gemeente Nissewaard of Voorne aan Zee.

Spijkenisse - Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die zich zorgen maken over of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een verslaving, ziekte, handicap of beperking. Je kunt je inschrijven bij MEE Mantelzorg als jonge mantelzorger. Je krijgt dan een cadeautje bij inschrijving, uitnodigingen voor onze activiteiten en je kan deelnemen aan de brusjescursus: “speciaal voor mij”.

Brusjescursus ‘Speciaal voor Mij’.

Brusjes zijn jonge mantelzorgers die voor een broer(tje) of zus(je) zorgen. Zij kunnen meedoen aan cursus ‘Speciaal voor mij’. Je kunt andere kinderen of jongeren die hetzelfde meemaken ontmoeten en je verhaal kwijt bij de consulenten jonge mantelzorg, ook doen we met elkaar leuke activiteiten. De Brusjescursus is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die wonen in de gemeente Nissewaard of Voorne aan Zee.

Wie: Brusjes van 8 t/m 12 jaar

Waar: Hoogwerfsingel 2 in Spijkenisse

Wanneer: Ouderavond: Maandag 18 september (19.00-20.30 uur)

Brusjescursus: donderdagmiddag: 28 september,5,12 en 26 oktober en 2 en 9 november. Terugkomdag wordt nog gepland.

Hoe laat: Van 15.30 tot 17.00 uur

Aanmelden cursus Speciaal voor mij

Aanmelden voor de cursus kan tot 11 september. Wees er snel bij! Inschrijven als jonge mantelzorger of meer informatie ontvangen kan met toestemming van 1 ouder/verzorger via het telefoonnummer 0181 333507 of via het e-mailadres: servicebureau@meeplus.nl

Deel deze pagina: