Live Live

Spectades Spektakel bij Voorne Atletiek

Gepubliceerd: Donderdag 16 augustus 2018 11:08

Spectades Spektakel bij Voorne Atletiek

Op zondag 9 september worden weer de Spectades Games gehouden bij Voorne Atletiek in Vierpolders. 

Vierpolders - Naast het jubileumfeest, vanwege het 25 jarige jubileum en het 5 jarig bestaan van de atletiekbaan, en de open dag, wordt op zondag 9 september a.s. in Vierpolders een mooie baanatletiekwedstrijd georganiseerd. Deze Spectades Games zijn de 6de in rij en de 3de van dit seizoen, in een serie van totaal 3 wedstrijden in 2018. En dit wordt zeker een Spectades Spektakel!

Er worden 2 sprint afstanden gelopen waarbij officiƫle elektronische tijdwaarneming aanwezig is. Spectades uit Brielle heeft dit mogelijk gemaakt. Daarnaast zijn er verschillende technische onderdelen zoals discus- en speerwerpen en hoog- en verspringen. Vooraf aan die wedstrijden kun je deelnemen aan een clinic, waarin de fijne kneepjes worden uitgelegd door atleten die zich gespecialiseerd hebben in dat technische onderdeel. Aansluitend kun je deelnemen aan de wedstrijd. Inschrijven hiervoor kan via www.atletiek.nu Verder zijn er die dag estafettes en een funrun, hiervoor kan op de dag zelf worden ingeschreven.

Alle onderdelen zijn gratis, maar vol=vol. Wees er op tijd bij.

Kijk voor het gehele programma op onze Jubileum dag, zondag 9 september 2018, op de website van Voorne Atletiek www.voorneatletiek.com

Kom-doe-mee-geniet-eet-dans-en-maak-plezier!

Deel deze pagina: