Live Live

Spijkenisse SPARK marathon, de 600 gepasseerd

Gepubliceerd: Zaterdag 22 oktober 2022 10:00

Spijkenisse SPARK marathon, de 600 gepasseerd

Getuige de vele nationaliteiten die meedoen is de Spijkenisse SPARK marathon een internationaal evenement.

Nissewaard - Er zijn nog vijf weken te gaan voordat het grootste, jaarlijks terugkerende sportevenement van Nissewaard en omgeving plaats vindt, de Spijkenisse Spark marathon op 27 november 2022. Er zijn nu al meer dan 600 inschrijvingen over de vier te lopen afstanden. Super snelle lopers/sters hebben zich nog niet ingeschreven maar dit kan altijd nog gebeuren.

Behalve voor de marathon zijn er ook honderden deelnemers op de halve marathon, de tien en de vijf kilometer. Het parcours van de halve marathon gaat opnieuw door het centrum van Spijkenisse.

Het door Spark dit jaar ondersteunde goede doel is Hospice de Waterlelie. Veel mensen maken bij hun inschrijving een extra bedrag over voor dit mooie doel.

Getuige de vele nationaliteiten die meedoen is de Spijkenisse SPARK marathon een internationaal evenement. In het bijzonder onze zuiderburen zijn goed vertegenwoordigd. Inschrijven voor één van de afstanden kan t/m 26 november a.s. Na-inschrijving is niet mogelijk. Meer informatie op www.spijkenissemarathon.nl of op facebook en twitter.

Deel deze pagina: