Live Live

Sponsorwandeling Maerlant-Careyn de Plantage

Gepubliceerd: Woensdag 06 september 2023 12:35

Sponsorwandeling Maerlant-Careyn de Plantage

De sponsorwandeling begon in de Plantage en er werd koffie gedronken in de oudhedenloods van fam. Dingemans. 

Brielle - Donderdag 31 augustus trok een grote stoet wandelaars op weg naar fam. Dingemans in Vierpolders. Alle sportieve wandelaars hebben een ronde van ongeveer vijf kilometer gewandeld als sponsorloop voor de actie: Kerstcircus!

De week begon voor de studenten met een gezellige bingo. Er stonden kleine activiteiten op het programma zoals bloemschikken, bewegen, wandelen, uiterlijke verzorging, maar vooral gezelligheid. De bewoners genoten enorm van alle aandacht en gesprekken die de studenten van Maerlant gaven tijdens deze activiteiten.

De sponsorwandeling begon in de Plantage en er werd koffie gedronken in de oudhedenloods van fam. Dingemans, waar alle pronkstukken zoals de landbouwmachines werden bewonderd. Zij willen alle wandelaars van Maerlant enorm bedanken voor deze bijzondere ochtend! Het totale bedrag wat is opgehaald is € 73,53. Door deze mooie samenwerking met Maerlant kon deze prachtige dag tot stand komen! Mogelijk dat het bedrag nog hoger zal worden omdat er per bank kan worden overgemaakt.

Met deze actie zijn zij weer een stapje dichterbij gekomen om met alle bewoners van verpleeghuis de Plantage te Brielle naar het kerstcircus in Ahoy te kunnen gaan. Echter hebben ze nog wat hulp nodig om deze dag extra onvergetelijk te maken voor de bewoners. Zij vragen u hen te willen sponsoren! Zonder uw hulp lukt het hen niet!

Uw sponsoring is hard nodig om de dag te kunnen organiseren. Sponsorgeld kan overgemaakt worden op; Stichting vrienden van de Plantage, Iban nr.: NL07 RABO 0344 8713 04 ,Ovv: kerstcircus. Mocht u vragen hebben of een initiatief willen aanmelden: Jacqueline van Barneveld, Regisseur Welzijn. 06-53679688, j.vanbarneveld@careyn.nl

Deel deze pagina: