Live Live

Sportheld OP Voorne-Putten T-shirts

Gepubliceerd: Vrijdag 08 juni 2018 00:34

Sportheld OP Voorne-Putten T-shirts

Marketing OP Voorne-Putten is de regionale marketingorganisatie die zich bezig houdt met de promotie van Voorne-Putten. 

Vierpolders - Tijdens de start van de reeds vijftig jaar bestaande Sportweek Vierpolders werden de deelnemende kinderen verrast met een Sportheld OP Voorne-Putten T-shirt, aangeboden door Marketing OP Voorne-Putten.

'Dat Voorne-Putten een fantastisch vakantie-eiland binnen Nederland is weten steeds meer mensen, maar daarnaast willen we de inwoners van het eiland bewust maken van hoe mooi het eiland is waar ze wonen en werken,' aldus Irma van Oosten.

Het vijftig jarig bestaan van de Sportweek Vierpolders vond Marketing OP Voorne-Putten een leuke aanleiding om de kinderen een T-shirt te schenken, dat ze later nog tijdens de gym of op vakantie kunnen dragen en als ambassadeurs van Voorne-Putten kunnen laten zien hoe mooi het is om hier te wonen, te sporten en te recreƫren.

Marketing OP Voorne-Putten is de regionale marketingorganisatie die zich bezig houdt met de promotie van Voorne-Putten als leukste verblijfs- en recreatiegebied van Nederland, voor zowel toeristen als inwoners. Vanzelfsprekend dragen de vele evenementen op Voorne-Putten hier aan bij.

Deel deze pagina: