Live Live

Sportweek viert jubileum met mudrun

Gepubliceerd: Woensdag 16 mei 2018 15:03

Sportweek viert jubileum met mudrun

Klimmen, klauteren, glijden en door de sloot banjeren en 4 muddy miles (± 6,4 km) afleggen met onderweg ± 20 obstakels....

Vierpolders - In de eerste week van juni vindt in Vierpolders voor de vijftigste keer de Sportweek plaats. Reden voor vijf vrienden om het jubileum op te luisteren met de organisatie van een mudrun. De Mudrun Vierpolders wordt op zondag 3 juni gehouden als een van de vele sportieve activiteiten die het dorp in de Sportweek jaarlijks op zijn kop zetten.


Tijdens de Mudrun Vierpolders zullen de deelnemers door middel van klimmen, klauteren, glijden en door de sloot te banjeren 4 muddy miles (± 6,4 km) afleggen. Onderweg moeten er ± 20 obstakels overwonnen worden. Deelname is vanaf 13 jaar en niet alleen voor ervaren mudrunners: de opzet is om het voor zoveel mogelijk mensen een leuke uitdaging te maken. De voorinschrijving is inmiddels al vol. Hierdoor is inschrijven alleen nog mogelijk voor mensen uit de gemeente Brielle. Voor meer informatie en/of inschrijven is er een Mudrun Vierpolders Facebookpagina: www.facebook.nl/MudrunVP.

Deel deze pagina: