Live Live

Spreekuur Ombudsteam PvdA

Gepubliceerd: Woensdag 09 augustus 2017 13:56

Spreekuur Ombudsteam PvdA

Het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard staat op 15 augustus weer voor iedereen klaar met vragen over schulden, wonen en zorg. 

Nissewaard - Kom je er zelf niet meer uit? Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Misschien kan de PvdA je helpen! Heb je problemen met betrekking tot bijvoorbeeld schulden, wonen, of zorg? In hun Ombudsteam staan vrijwilligers klaar om je te helpen bijvoorbeeld door je te verwijzen naar de juiste instantie.

Met deze en andere vragen kun je op dinsdag 15 augustus terecht op het spreekuur van het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard. Zij helpen je graag en kosteloos. Geen lid van de PvdA? Geen probleem, zij helpen iedereen uit heel Nissewaard.

Van 19.30 uur – 20.30 uur zijn de leden van het Ombudsteam aanwezig in het gemeentehuis van Nissewaard. Heb je vragen of wil je langskomen, neem dan eerst contact op met het Ombudsteam. Zij zijn te bereiken via: tel. 06 –38720285 (ook bereikbaar via Whats app); mail: ombudsteam@pvda-nissewaard.nl of via de website : www.nissewaard.pvda.nl

Deel deze pagina: