Live Live

Stem op Brielle Bloeit en maak hen provincie winnaar!

Gepubliceerd: Maandag 11 januari 2021 17:34

Stem op Brielle Bloeit en maak hen provincie winnaar!

Ze kunnen bij Kern met Pit provincie winnaar worden en nog meer leuke dingen doen voor de Brielse natuurspeeltuin in Meeuwenoord.

Brielle - Het afgelopen jaar heeft Brielle Bloeit Natuurlijk Spelen meegedaan met Kern met Pit (een organisatie die burgerinitiatieven stimuleert en beloont). Ze hebben alle doelen die ze tijdens hun deelname hadden gepland, behaald.

Zo zijn ze een stichting geworden, zijn er afspraken gemaakt met de gemeente, zijn er activiteiten georganiseerd en hebben ze een klimboom, wilgenhut en een bloemenveld gerealiseerd. Er zijn nog plannen voor meer natuurlijke speelaanleidingen, zitplekken, vuurpit en een pluktuin met bessen en fruitbomen.

Nu kunnen ze bij Kern met Pit provincie winnaar worden en nog meer leuke dingen doen voor de Brielse natuurspeeltuin in Meeuwenoord. Ze hebben daarvoor wel uw stem nodig! Stem daarom op de pagina van Kern met Pit. Zo helpt u hen aan een mooi geldbedrag. Scan de QR-code of ga naar: https://ap.lc/6GfBq

Het is heel fijn als u dit bericht met vrienden en familie kunt delen!

Ga voor meer informatie, filmpjes en foto’s over hun project naar onderstaande pagina:
https://www.kernmetpit.nl/Projecten+menu/deelnemende+projecten+2020/1475054.aspx
U komt hier ook door naar www.kernmetpit.nl te gaan en te klikken op Projecten, vervolgens op Deelnemende Projecten 2020 en dan zoeken op Brielle.

Alvast dank voor uw stem, namens het voltallige team!

Deel deze pagina: