Live Live

Steun je stad met hét speelkleed van Spijkenisse!

Gepubliceerd: Woensdag 03 november 2021 17:55

Steun je stad met hét speelkleed van Spijkenisse!

Het speelkleed van Spijkenisse is, samen met lokale inwoners, op de kaart gezet door City-Play!

Spijkenisse – Ken jij een school, stichting, vereniging, opvang of een zorgcentra voor kinderen die wel wat steun kunnen gebruiken? Dan kun je hen helpen! City-Play, het bedrijf dat het speelkleed van Spijkenisse heeft gemaakt geeft een aantal speelkleden weg aan kind gerelateerde organisaties die het kunnen gebruiken!

Geen oubollig saai speelkleed meer maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Spijkenisse. Je blijft er naar kijken, zie alle details van het speelkleed op: https://www.speelkleed.nl/speelkleden/speelkleed-Spijkenisse/

Het speelkleed is 130 x 160 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. City-Play wil van ieder verkocht speelkleed 1 euro weggeven in de vorm van het schenken van speelkleden aan een school, stichting, opvang, een zorgcentra voor kinderen of gerelateerd hieraan in de stad die wel wat steun kunnen gebruiken.

Wat moet je doen:

Informeer diegene waarvan jij denkt dat die wel een speelkleed kan gebruiken. Die persoon kan contact opnemen via: roy@city-play.eu. Als de organisatie een kind/zorg gerelateerde organisatie is uit de stad dan sturen zij 1 of meerdere speelkleden gratis toe.

Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

Deel deze pagina: