Live Live

Stichting De Nieuwe Brug

Gepubliceerd: Woensdag 19 augustus 2020 11:48

Stichting De Nieuwe Brug

Het nieuwe seizoen wordt bij Stichting De Nieuwe Brug geopend met een speciale dag waarop van alles te doen is. 

Spijkenisse - Op zaterdag 29 augustus a.s. gaan ze het seizoen openen met een speciale aangepaste openingsdag. Zij hebben besloten heel veel kleine workshops te organiseren. Je koopt een strippenkaart waarmee je aan de diverse workshops kunt deelnemen. Je schuift aan bij een tafel als er plek is.

Ze werken deze dag in kleine groepjes en houden zo voldoende afstand. Iedereen kan meedoen. Ze gaan bijvoorbeeld nagels lakken, armbandjes maken, een houden instrument maken, verven, bloemschikken, cupcakes versieren, een crea bloem maken, etc. etc.

Kom jij ook meedoen? Opgeven kan bij voorzitter@denieuwebrug.com; paulusros@gmail.com. Op de dag zelf kun je ook binnenlopen. Je bent van harte welkom.

Ze vragen op de dag zelf een eigen bijdrage voor leden van € 3,50. Ben je niet lid? Wil je wel meedoen? Dan kan voor € 7.00. (Je kunt betalen op de dag zelf).

Zaterdag 29 augustus gaan zij dit tussen 10.00 – 15.00 uur allemaal, en nog veel meer, doen aan de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse. En voor de lunch bakken ze pannenkoeken!

Deel deze pagina: