Live Live

Story Trail Brielle

Gepubliceerd: Dinsdag 06 september 2022 12:18

Story Trail Brielle

De verteller brengt het verhaal van de bevrijding van Den Briel met vaart, humor en liefde voor de stad.

Brielle - Op zaterdag 10 en zondag 11 september (de Vestingstedendagen) komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Brielle met de StoryTrail stadswandeling. Dwalend door de stad laat verhalenverteller Franciscus je beleven hoe Den Briel in 1572 werd bevrijd van de Spanjaarden.

Op 1 april verloor Alva zijn Bril. Of beter gezegd: zijn Briel. Hoe dat precies ging, ontdek je tijdens de StoryTrail stadswandeling: een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Samen met verteller Franciscus maak je de meeslepende gebeurtenissen van 450 geleden mee, zo levensecht dat het wel lijkt of je zelf opeens in de schoenen staat van een Watergeus. Of een Spanjaard. Of een Brielse burger.

De verteller brengt het verhaal van de bevrijding van Den Briel met vaart, humor en liefde voor de stad. Zo ervaar je de geschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

Deze Mini-StoryTrail stadswandeling duurt ongeveer 40 minuten. Starttijden: 11:00, 12:00, 14:00 en 15:00 uur op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/brielle. Koop nu je tickets voor maar 2 euro per persoon.

Deel deze pagina: