Live Live

Storytrail stadswandeling

Gepubliceerd: Donderdag 15 augustus 2019 23:59

Storytrail stadswandeling

Zo leert u de geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

Brielle - Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Brielle. Op dinsdagmiddag 20 augustus neemt verteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het roemruchte verleden van de stad.

Wie met Franciscus door de geschiedenis van Brielle wandelt, komt terecht midden in het bewogen leven van de regenten Johan en Cornelis de Witt. Voor u het weet, staat u in de rechtszaal oog in oog met Cornelis. Het volgende moment fluiten de kogels u om de oren tijdens een woeste zeeslag. En weer even later kunt u zich samen met de Gebroeders de Witt bekwamen in het ragfijne politieke spel van de Gouden Eeuw. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad wekt Franciscus het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Den Briel begint op dinsdag 20 augustus 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-brielle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deel deze pagina: