Live Live

Strow te zien tijdens Gluren bij de Buren

Gepubliceerd: Maandag 27 juni 2022 19:47

Strow te zien tijdens Gluren bij de Buren

Het evenement Gluren bij de Buren wordt zondag 3 juli in verschillende gemeenten in heel Nederland georganiseerd, ook in Nissewaard.

Spijkenisse - Zondag 3 juli is het zover. Dan staat Strow, bestaande uit singer-songwriters Mischa Stolk en Stein Zevenbergen, op het festival Gluren bij de Buren. Ze treden die dag drie keer op bij Boerderijwinkel Zevenbergen aan de Koekendorpseweg in Zuidland.

Tijdens Gluren bij de Buren krijgen beginnende muzikanten de kans om binnen korte tijd vaak op te treden voor een variërend publiek. Zo staan Mischa Stolk uit Spijkenisse en Stein Zevenbergen uit Zuidland die zondag op het podium in de tuin bij Boerderijwinkel Zevenbergen. Dat is niet voor het eerst. Vorig jaar speelden ze tijdens hetzelfde festival en op dezelfde plek al de sterren van de hemel.

Eigen liedjes

Mischa en Stein leren elkaar via hun moeders kennen. De twee blijken niet alleen van dezelfde muziek te houden, ze krijgen ook gitaarles van dezelfde gitaarleraar: de Brielse bandleider Bas van Holt. En ze delen nog een verlangen: ze willen optreden. Samen spelen ligt dan ook voor de hand. Hun geluid is opmerkelijk. Het zoetgevooisde stemgeluid van Mischa steekt af tegen het ruige gitaarspel van Stein. Ondertussen hebben ze meer dan een dozijn liedjes geschreven, waren ze al te horen bij Radio Rijnmond en moet er binnenkort een ep verschijnen.

Drie shows

Strow treedt zondag 3 juli drie keer op het grasveld onder de bomen bij Boerderijwinkel Zevenbergen in Zuidland. Om 13:45, 15:15 en 16:45 uur. De drie optredens tijdens Gluren bij de Buren, die elk een half uur duren, zullen elke keer anders zijn. Het loont dus de moeite meerdere optredens bij te wonen. Benieuwd? Kom kijken. De toegang tot de optredens tijdens Gluren bij de Buren is gratis. Bij Boerderijwinkel Zevenbergen is er ruimte voor zo’n 30 mensen en vol=vol.

Vijftien tuinen

Het evenement Gluren bij de Buren wordt zondag 3 juli in verschillende gemeenten in heel Nederland georganiseerd. Ook in Nissewaard. Niet alleen in Spijkenisse maar ook in Heenvliet en Zuidland. In totaal treden in 34 tuinen evenzoveel acts op, variërend van zangers en zangeressen, tot bands, dj’s en toneelgezelschappen.

Waar: Boerderijwinkel Zevenbergen, Koekendorpseweg 1, 3214 LE Zuidland
Wanneer: Zondag 3 juli, 13:45, 15:15, 16:45 uur
Entreeprijs: gratis

Deel deze pagina: