Live Live

Stuur ook een kaartje aan mishandelde Tommy

Gepubliceerd: Dinsdag 22 januari 2019 14:25

Stuur ook een kaartje aan mishandelde Tommy

Wie de 15-jarige ernstig mishandelde Tommy een hart onder de riem wil steken, kan hem een kaartje sturen via Stichting Waterland Spijkenisse. 

Spijkenisse - Met afschuw is gereageerd op het filmpje dat afgelopen maandag op social media verscheen waarop de ernstige mishandeling van een jongen door een grote groep jongeren was te zien. De 15-jarige Tommy werd vele malen malen in zijn gezicht en op zijn hoofd geslagen en zelfs getrapt toen hij op de grond lag.

Veel van de 'kopschoppers' waren herkenbaar in beeld en binnen korte tijd werden zij bedreigd via social media. Burgemeester Veldhuijzen was niet blij met het feit dat men voor eigen rechter ging spelen, maar het leidde er wel toe dat twee van de jongens zichzelf aangaven bij de politie. Inmiddels is er ook een derde opgepakt. De politie is met man en macht met de zaak bezig.

Meerdere jongens zijn ook herkend als jeugdleden van vv Spijkenisse. Het bestuur heeft deze zaak hoog opgenomen en de betreffende jongeren op non-actief gezet in afwachting van het onderzoek.

Wie Tommy een hart onder de riem wil steken, kan hem een kaartje sturen. Deze kan gestuurd worden naar: Stichting Waterland Spijkenisse
T.a.v. Tommy
Vlinderveen 515
3205EG Spijkenisse

Deel deze pagina: