Live Live

Succes in ‘t digitale Dijckhuis in Vierpolders

Gepubliceerd: Maandag 29 maart 2021 17:38

Succes in ‘t digitale Dijckhuis in Vierpolders

Onder het motto van: “Als de bezoeker niet naar de kunst kan komen, komt de kunst naar de bezoeker!”

Vierpolders - De digitale kunstbijeenkomst, afgelopen vrijdag 26 maart vanuit het Dijckhuis Vierpolders, was een groot succes. 

De kunstenaars Ans Kramer en Ida Scheijgrond vertelden aan de 26 ingelogde bezoekers het verhaal over hun kunst, hun inspiraties en gebruikte materialen. Tevens konden de geïnteresseerde kunstliefhebbers ook hun vragen kwijt. Al met al een succesvolle avond voor menigeen, ondanks alle beperkende maatregelen. Het werd een interessant ‘avondje uit’!

Volgende week staat op 6 april de volgende digitale en muzikale bijeenkomst op het digitale programma van ’t Dijckhuis. Gastdame is Rusne Jakaityte, in Litouwen afgestudeerd aan het conservatorium. Zij zal u ‘rondleiden’ met haar muzikale talenten en mogelijkheden. Wilde u al eerder kennis maken met zanglessen, of het bespelen van een piano of ander instrument? Zoom dan volgende week via de link van de site www.dijckhuis.nl in en geniet van de mogelijk heden die deze inwoonster van Vierpolders u kan bieden.

Tevens staan op de site nog enkele online workshops rondom de thema’s mentaal welbevinden, je gezond voelen, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Deze digitale workshops worden gegeven door Karin van der Valk. Zij heeft reeds vele jaren ervaring in het helpen van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Laat u verrassen en inspireren.

Deel deze pagina: