Live Live

Succesvol eerste jaar voor Brielse Huiskamer!

Gepubliceerd: Zondag 14 mei 2023 21:35

Succesvol eerste jaar voor Brielse Huiskamer!

De hoeveelheid trouwe bezoekers die van deze gezellige huiskamer gebruik maken, overtreft beslist alle verwachtingen.

Brielle - Met het eenjarig bestaan is de Brielse huiskamer beslist een begrip geworden. Als bestuur zijn ze daar niet alleen erg blij mee, maar ook heel erg trots op. Zij hadden bij de start al duidelijk het gevoel dat er zeker animo voor zou zijn, maar de hoeveelheid trouwe bezoekers die van deze gezellige huiskamer gebruik maken, overtreft beslist hun verwachtingen.

Ook het aantal enthousiaste en actief blijvende vrijwilligers maakt hen trots, want daaruit blijkt dat die geweldige dames en heren zich ook thuis voelen in ‘hun’ Brielse huiskamer. Het zijn echte gastvrouwen en gastheren. En als er iemand een keer niet kan komen wegens andere noodzakelijke verplichtingen, is er altijd wel iemand anders die een ‘dienstje’ wil overnemen. Geweldig collegiaal dus. De waardering en hun dank voor hun inspanningen is groot.

En naast die gezelligheid in de huiskamer zijn er inmiddels nog meer bijzondere activiteiten ontstaan. Zo wordt er op elke eerste woensdag van de maand gezellig samen gegeten in een (wisselend) Briels restaurant. Wie daar gebruik van wil maken, kan zich in de Brielse huiskamer per keer laten inschrijven voor deelname. Ook hiervan wordt zeer goed gebruik gemaakt onder het motto: ‘Samen eten is leuker dan alleen’.

Op vrijdagmiddag is er altijd een vrijdagmiddagborrel (0.0, dat wel)) en op zo’n vrijdagmiddag wordt er ook regelmatig opgetreden door zeer enthousiaste zangers. Zij denken dat er zeker nog wel meer activiteiten bij zullen komen. Er is goed gebrainstormd over de manier waarop zij hun eenjarig bestaan passend zouden kunnen vieren, want zo’n moment verdient een echt feestje. En een feestje wordt het! De Brielse Huiskamer-liefhebbers komen op 24 mei echt aan hun trekken. Ze gaan op 24 mei bij Breezze een geweldige middag beleven met 200 Briellenaren. Er zijn leuke en goede zangers, die voor een mooi optreden zorgen. Er is een Rad van Fortuin, waarbij heel veel en ook erg mooie prijzen te winnen zijn. De 200 entreekaarten waren op Bevrijdingsdag, 5 mei dus, al helemaal uitverkocht! Met zulke positieve resultaten krijgt het bestuur er natuurlijk steeds meer plezier in. Dat kan dan ook niet anders. Het was een prachtig eerste jaar. Zij hopen dat er nog vele mooie jaren mogen volgen!

Deel deze pagina: