Live Live

Succesvol Winterfestival CVDKS In Theater De Stoep

Maandag 13 februari 2023 14:56

Succesvol Winterfestival CVDKS In Theater De Stoep

In de eerste voorstelling kwam dans, theater en beeldende kunst voorbij en in de tweede voorstelling was het een komen en gaan van musici. 

Spijkenisse - Afgelopen zondag was het tijd voor het jaarlijkse Winterfestival, waarbij talloze cursisten van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse zich presenteerden in Theater de Stoep.

Theater, beeldende kunst en dans

In de eerste voorstelling kwam dans, theater en beeldende kunst voorbij. We zagen hardwerkende dansgroepen zoals Modern Jazz, DansPLUSklas, Klassiek ballet, Peuter- en kleuterdans, Streetdance, Moderne dans, Buikdansen en Hiphop. Ook de toneel- en musicalcursisten lieten het beste van zich zien en horen. Het publiek van de uitverkochte grote zaal genoot van alle acts met volle teugen.

Tribute to Fenne

Skip Boekhorst danste ‘Tribute to Fenne’, een dans ter nagedachtenis aan de 8-jarige cursist Fenne, die vorig jaar plotseling overleed. Hij danste zijn choreografie samen met danseres Kim Jonker. Wat een geweldige dans en dansers. De zaal was er stil van.

Muziek

In de tweede voorstelling was het een komen en gaan van musici van jong tot oud. De DJ’s Bazuri en Juggerdome omlijstten een keur aan cursisten zang, piano, dwarsfluit, blokfluit, gitaar, basgitaar en drums. Ook de band, samengesteld ter gelegenheid van dit festival, was lekker op dreef (zie foto). Binnenkort foto’s via Facebook en Instagram. Meer info? www.cvdks.nl

Deel deze pagina: