Live Live

Succesvolle training 'Veilig Online' voor ouderen

Gepubliceerd: Dinsdag 16 mei 2023 15:10

Succesvolle training 'Veilig Online' voor ouderen

Vorige week hield Welzijn Ouderen op verschillende locaties een gratis training ‘Veilig Online’ speciaal voor ouderen.

Rockanje - Wist u dat online bankieren via de app van uw eigen bank eigenlijk super veilig is? En dat een wachtwoord dat bestaat uit minimaal 18 verschillende karakters bijna niet gehackt kan worden?

Dit en een heleboel andere dingen werd verteld door de medewerkers van Capgemini. Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel evoluerende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen.

Naast dat Capgemini zich commercieel inzet, zetten zij zich ook regelmatig belangeloos in voor de maatschappij. Net zoals vorige week, vorige week organiseerden zij namelijk op verschillende plekken van Welzijn Ouderen een gratis training ‘Veilig Online’ speciaal voor ouderen.

Zij vertelden waar u op moet letten als u online gaat én gaven verschillende tips mee. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee! Ze hopen Capgemini dan ook graag nogmaals te mogen ontvangen.

Foto: Wil van Balen

Deel deze pagina: