Live Live

Suurhoffbrug (A15) dicht richting Rotterdam

Dinsdag 26 september 2023 12:11

Suurhoffbrug (A15) dicht richting Rotterdam

Mochten de werkzaamheden op de brug niet op tijd gereed zijn, dan wordt het werk en de afsluiting hervat in het reserveweekend eind oktober.

Oostvoorne - Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond 6 oktober 21.00 uur tot zondagochtend 8 oktober 2023 05.00 uur werkzaamheden uit aan de Suurhoffbrug (A15). Hiervoor is de brug richting Rotterdam dicht voor het autoverkeer. Fietsers kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars wel over de brug.

Autoverkeer van de Maasvlakte/Oostvoorne richting Rotterdam rijdt om via de N57. Richting Maasvlakte blijft de Suurhoffbrug open voor al het verkeer.

Omleiding van Maasvlakte richting Rotterdam

Tijdens de afsluiting werkt Rijkswaterstaat onder andere aan de voegovergang aan de zuidzijde van de brug. Gele borden leiden het autoverkeer vanuit Oostvoorne en de Maasvlakte richting Rotterdam om via de N218 en N57. De vertraging is afhankelijk van herkomst en bestemming en bedraagt tussen 10 en 30 minuten.

Beide richtingen open voor fietsers en hulpdiensten

Fietsers en hulpdiensten worden langs het werk geleid. Zij kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de brug, in beide richtingen.

Reserveweekend 20-22 oktober

Mochten de werkzaamheden op de brug niet op tijd gereed zijn, dan wordt het werk en de afsluiting hervat in het reserveweekend van vrijdagavond 20 oktober tot zondagochtend 22 oktober 2023.

Meer informatie wegwerkzaamheden

Heeft u vragen of opmerkingen over werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden(externe link). U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Deel deze pagina: