Live Live

Taekwondo Voorne Putten weer in de prijzen

Gepubliceerd: Maandag 11 juni 2018 23:38

Taekwondo Voorne Putten weer in de prijzen

Uiteindelijk gingen alle deelnemers van Taekwondo Voorne Putten gingen dus met podium prijzen naar huis!

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag gingen ze met een stijlteam van Taekwondo Voorne Putten naar de Meern in Utrecht voor het District West Toernooi 2018. Zou er iemand van hun team district kampioen worden?

Ze waren in verschillende en sommige van hen in grote poule's ingedeeld, zoals Haylie Ketting en Eva Nixon, allebei van Taekwondo Voorne Putten, in dezelfde poule (9-11 jaar)van 18 meisjes. En allebei door in de voorronde! Op naar de 2e ronde waar ze ook allebei in doorgingen, en toen maakten de meiden het spannend in de finale. Allebei evenveel punten waardoor ze allebei 3e zouden worden, de jury besloot om de meiden nog een keer te laten lopen tegen elkaar. En .....allebei weer evenveel punten en na enig overleg met ook het hoofdjury lid, behaalden de meiden een gedeelde 3e plaats en allebei een bronzen medaille!

Vervolgens waren Kyra van Dam en Meghan Nixon aan de beurt. Samen in dezelfde poule (12-14 jaar). Kyra van Dam maakte haar debuut op het stijl wedstrijdveld en won een mooie 3e plaats. Meghan Nixon liep netjes en mooi en haalde een hele mooie Zilveren Medaille. Jahmal van der Wagt had een poule van 9 jongens (9-11 jaar) en versloeg ze allemaal en ging met goud naar huis.

Daarna was het paar Eva Nixon en Jahmal van der Wagt aan de beurt, samen lopen en zorgen dat je synchroon loopt. Eva Nixon en Jahmal van der Wagt liepen zo goed en synchroon dat ze goud binnen haalden.

Vervolgens het team met de 3 meiden Eva Nixon, Haylie Ketting en Meghan Nixon, Zij haalden de 1e plaats en dus goud binnen. Super knap en goed gedaan van de 3 meiden.

Maar Taekwondo Voorne putten was nog niet klaar met prijzen binnen halen voor Spijkenisse, Hellevoetsluis en Voorne Putten. Luigina Di Majo haalde in haar poule (18-30 jaar) een mooie zilveren medaille. Hanneke Akkermans maakte ook haar debuut en won goud in haar poule (61-65 jaar).


Deel deze pagina: