Live Live

Taxatiemiddag

Gepubliceerd: Vrijdag 31 maart 2023 14:36

Taxatiemiddag

Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het hotel, Amer 1 in Brielle. 

Brielle - Op donderdag 6 april vindt er een taxatiemiddag plaats in het Bastion Hotel. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

Hij werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro.

U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het hotel, Amer 1 op donderdag 6 april van 13.00 tot 15.30 uur. Vrije inloop zonder afspraak. Voor meer Informatie: www.molendijkboeken.nl

Deel deze pagina: