Live Live

TCK haalt geld op voor Hospice De Roos

Gepubliceerd: Woensdag 22 januari 2020 14:17

TCK haalt geld op voor Hospice De Roos

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Bremen naar Rotterdam. 

Hellevoetsluis - Roparunteam Tennisrunners TCK uit Hellevoetsluis loopt voor de vierde keer mee met de Roparun. Met hun deelname als team 167 halen zij dit jaar geld op voor een prachtig doel: een koppelbed voor Hospice De Roos in DrieMaasStede, onderdeel van Argos Zorggroep.

Op De Roos verblijven mensen tijdens hun laatste levensfase. Dankzij een koppelbed kunnen zij weer even tegen hun geliefden aankruipen, bijvoorbeeld om samen mooie muziek te luisteren. In de laatste levensfase is nabijheid belangrijker dan ooit en een koppelbed maakt dit mogelijk. De komende maanden organiseert Roparunteam Tennisrunners TCK allerlei acties en evenementen om geld in te zamelen voor dit prachtige doel. Wilt u het team nu al steunen? Doneer dan via www.roparun.nl. Kies voor het tabblad 'steun ons' en daarna doneren. U kiest voor team 167, Tennisrunners TCK en doneert een bedrag naar keuze. Ook zijn er andere manieren om uw financiƫle steun aan de Tennisrunners te geven neemt u hiervoor contact op via info@tennisrunners-tck.nl

Over de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Bremen naar Rotterdam, waarbij deelnemers in teamverband een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker.

Over Tennisrunners TCK

Sportiviteit gaat op tennisvereniging TC de Kooistee uit Hellevoetsluis verder dan het tennisveld. De basis van het team Tennisrunners TCK wordt gevormd door leden van TC de Kooistee. Ook twee medewerkers van Argos Zorggroep maken dit jaar voor het vierde jaar deel uit van het team. Het team mag rekenen op hulp vanuit verschillende hoeken.

Deel deze pagina: