Live Live

Team Westvoorne fietst tegen kanker

Gepubliceerd: Vrijdag 03 mei 2019 10:49

Team Westvoorne fietst tegen kanker

De Erasmus MC- Tour de Rotterdam haalt geld op voor het Daniël den Hoed fonds, voor onderzoek in het Erasmus MC kankerinstituut.

Westvoorne - Vorig jaar besloot Pieter Meijer de Erasmus MC - Tour de Rotterdam te rijden. Hiermee haalde hij € 600,- op voor het goede doel. Daardoor besloot hij dit jaar weer mee te fietsen en nu enkele fanatieke renners mee te krijgen.

Burgemeester van Westvoorne, Peter de Jong, fietst ook graag, dus dat was de eerste die benaderd werd. Hij reed eerder al de ALS tour ( Mont Ventoux ). Al snel volgden anderen zoals Regina en Dirk Muilenberg . Zij rijden dit jaar de ALS Tour ( Mont Ventoux ) en dit jaar voor de achtste keer de Alpe d'Huez ( KWF). Inmiddels heeft een vijfde deelnemer zich aangemeld. Janet van der Have rijd nu ook naast de ALS tour, de Erasmus MC - Tour de Rotterdam mee.

De Erasmus MC- Tour de Rotterdam haalt geld op voor het Daniël den Hoed fonds, voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC kankerinstituut, het grootste kankercentrum in Nederland. Drie dagen zijn er diverse sport evenementen. En Team Westvoorne rijd op zaterdag 22 juni de 135 km lange pelotonstocht.

Wilt u ook meefietsen? Of wilt u dit team sponsoren? Dat kan natuurlijk! Op https://tourderotterdam.daniel3daagse.nl/team/team-westvoorne kunt u meer lezen over dit goede doel, u aanmelden als teamlid of een donatie doen aan het team of een individueel lid.

Ook kunt u bij de Plus in Rockanje uw statiegeld bonnen inleveren voor Team Westvoorne. Natuurlijk kunt u hen ook volgen op Facebook: Team Westvoorne.

Deel deze pagina: